Lunsj

Høsttilbud på lunsjretter finner du
her

Høsttilbud på kaffedrikker! Alle kaffedrikker til 18,- (+5 for dobbel)
Gjelder også “ta med” kaffe

20181024_133504
Bondeomelett av egg fra frittgående høns, soltørkede tomater, løk og purreløk fra Vestfold. Serveres med grønn salat og økologisk surdeigsbrød fra Kolonihagen Bakeri

 

Oksehalesuppe
En varmende høstklassiker med nykappede oksehaler, lokale rotfrukter og flatbrød fra Hemsedal Flatbrødbakeri (gh, gb, gs, m, se)     152,-

Jordskokksuppe
Serveres med spekeskinke, Holtefjell fra Eiker Gårdsysteri, ristede mandler og
urkornbrød fra Kolonihagen bakeri (gr, m, nm, ss)     122,-

Bondeomelett
Ovnsbakt omelett av egg fra frittgående høner, soltørkede tomater, løk og purreløk fra Vestfold. Serveres med grønn salat og økologisk surdeigsbrød fra Kolonihagen Bakeri (gh, gs, e, m, se)     142,-

Cæsarsalat
Romanosalat vendt i vår hjemmelagde cæsardressing, bryst av frittgående kylling fra Holte Gård, toppet med krutonger, baconstrø og revet Holtefjell fra Eiker Gårdsysteri (gh, gb, gs, e, sp, ss)     158,-

Ørretsalat
Gravet fjellørret servert med variasjon av grønt, kokt økologisk egg og urtedressing. Serveres på økologisk potetlefse fra Hemsedal Flatbrødbakeri (gh, gr, e, m)     158,-

200gr. Ren Kjærlighet
Hjemmelaget hamburger av tørrmodnet kjøtt fra naut, toppet med Edel Frue fra Tingvollost, dressing, hjemmesyltet agurk og baconløkkompott kokt med Aass Stout og økologiske hamburgerbrød. Serveres med økologiske høyfjellspoteter fra Brandvoll Fjellgard i Hemsedal. (gh, m)     236,-

Slakterbiff
Slakterens best bevarte hemmelighet servert på økologisk surdeigsbrød med syltet rødløk, syltet agurk og dressing med egenplukket einebær fra Borøya i Tvedestrand
(hg, e, ss)     186,-

Planke
Norske oster og spekemat servert med hjemmelaget tomatmarmelade og flatbrød fra Hemsedal Flatbrødbakeri (utmerket for 2 pers) (gh, gb, m)     228,-

Søtsaker

Norske oster
Mild Mester, Edel Fru og Kraftkar fra Tingvollost, servert med hjemmelaget tomatmarmelade (m)     152,-

Sjokoladekake
Servert med Kraftkar fra Tingvollost, bringebæreddik og nøtter (e, m, nv, nm, ss)
134,-

Vaniljeis
Klassisk vaniljeis servert med karamellisert vikingmelk, ølsirup av Aass Bokk og ristet byggkorn (gb, e, m, ss)     112,-

 

Allergenforklaring
gh-hvete, gr-rug, gb-bygg, ga-havre, gs-spelt, s-skalldyr, e-egg, f-fisk, b-bløtdyr, so-soya, m-melk, p-peanøtter, nv-valnøtter, nm-mandler, nh-hassel, nk-kasjunøtter,
np-pekanøtter, pa-paranøtter, nm-macademiannøtter, se-selleri, sp-sennep, sf-sesamfrø,
ss svoveldioksid og sulfitt, lu-luipin

 

Reserver bord her

32 83 59 75 | hei@slakt.no