Middag

Reserver bord kl. 21:30 eller senere, og få 20% rabatt på maten

Reserver bord her eller ring oss på 32 83 59 75

Forretter

Råbiff
Hakket tørrmodnet indrefilét servert med eggeplomme, sennepsemulsjon og
rotfruktskår (e, m) 148,-

Jordskokksuppe
Serveres med spekeskinke, Holtefjell fra Eiker Gårdsysteri, rista mandler og
urkornbrød fra Kolonihagen bakeri (gr, m, nm, ss) 122,-

Oksehalesuppe
En varmende høstklassiker med nykappede oksehaler, lokale rotfrukter og flatbrød fra Hemsedal Flatbrødbakeri (gh, gb, gs, m, se) 142,-

Brent laks
Villaks fra Hellefossen i Hollsund, servert med hjemmesyltet agurk, vinaigrette på eplemost fra Knatten Gård i Svelvik , pepperrot, rugbrød og brunet blomkålkrem (m, hr, f, ss) 148,-

Hovedretter

Indrefilet av storfe
Det edleste stykket, servert med Kraftkar fra Tingvollost, frityrstekte grønnkålflak og rødvinssaus
(m, ss, se) 346,-

Vektvarer

Alle vektvarer er tørrmodnet i minimum 21 dager. Priser er oppgitt pr. hektogram. Tilgjengelighet kan variere.

Tørrmodnet entrecôte på bein
Marmorert entrecôte av ku, servert med gulrotkrem og bakt jordskokk fra Vestfold, urtekrønsj og rødvinsglace med pepper (gh, m, ss)
21+ dager 122,- /hg | 40+ dager 132,- /hg | 60+ dager 148,- /hg | 80+ dager 164,-/hg
| 100+ dager 178,-/hg | 120+ dager 198,-/hg

Smørmodnet entrecôtefilet
Entrecôte av ku tørrmodnet i en beskyttende kappe av meierismør.
Servert med gulrotkrem og bakt jordskokk fra Vestfold, urtekrønsj og rødvinsglace med pepper (gh, m, ss)
21+ dager 158,- /hg

Tørrmodnet T-bein
T-bein av marmorert ku, servert med gulrotkrem og bakt jordskokk fra Vestfold, pisket tyttebærsmør og rødvinssaus (m, se, ss)
21+ dager 136,- /hg | 40+ dager 158,- /hg | 60+ dager 178,- /hg | 80+ dager 191,-/hg
| 100+ dager 205,-/hg | 120+ dager 224,-/hg

Tørrmodnet Porterhouse
Porterhouse av marmorert ku, servert med gulrotkrem og bakt jordskokk fra Vestfold, pisket tyttebærsmør og rødvinssaus (m, se, ss)
21+ dager 151,- /hg | 40+ dager 172- /hg | 60+ dager 190,- /hg | 80+ dager 207,-/hg
| 100+ dager 225,-/hg | 120+ dager 248,-/hg

Flere hovedretter

Lammecarré
Ovnsbakt carré av gammalnorsk spælsaus fra Hemsedal med myntekrønsj, potetterte, bakt gulrot, hvitløk bakt i honning fra Solbergelva, rosenkål, tyttebær og lammekraft med rødvin (gh, ss) 348,-

Gårdsand fra Holte Gård

Bryst av frittgående and fra Holte gård i Telemark servert med syltet steinsopp, gulrot, rosenkål og solbærsaus (m, se, ss) 346,-

Villaks
Ryggstykke av Villaks fra Hokksund servert brent blomkål fra Lier, grønn ertesuflé ovnsbakt kepaløk, betesaus og høyfjellspoteter fra Brandvoll Fjellgard i Hemsedal
(m, f) 298,-

Torsk
Ovnsbakt torsk servert med purreløkpurre, baconcrumble, lakrisolje og bakt jordskokk (f, m) 298,-

200 gr. Ren kjærlighet
Hamburger av tørrmodnet kjøtt av naut, servert met Edel Frue fra Tingvollost, dressing, baconløkkompott kokt med bokkøl fra Aass, hemmesyltet agurk og økologiske høyfjellspoteter fra Brandvoll Fjellgard i Hemsedal (gh, m, ss) 246,-

Slakts Juleribbe
Ribbe av økologisk elvegris fra Langesøy i Nedre Eiker. Servert med eple- og kanelkrem, sprø svor, rødkål med julens smaker og sjy (m, sp, ss) 328,-

Dessert

Norske oster
Mild Mester, Edel Fru og Kraftkar fra Tingvollost, servert med hjemmelaget tomatmarmelade (m) 152,-

Sjokoladekake
Servert med Kraftkar fra Tingvollost, bringebæreddik og nøtter (e, m, nv, nm, ss)
134,-

Vaniljeis
Klassisk vaniljeis servert med karamellisert vikingmelk, ølsirup av Aass Bokk og ristet byggkorn (gb, e, m, ss) 112,-

Se vår lunsjmeny her. For bordreservasjon følg denne lenken

Allergenforklaring
gh-hvete, gr-rug, gb-bygg, ga-havre, gs-spelt, s-skalldyr, e-egg, f-fisk, b-bløtdyr, so-soya, m-melk, p-peanøtter, nv-valnøtter, nm-mandler, nh-hassel, nk-kasjunøtter,
np-pekanøtter, pa-paranøtter, nm-macademiannøtter, se-selleri, sp-sennep, sf-sesamfrø,
ss svoveldioksid og sulfitt, lu-luipin

32 83 59 75 | hei@slakt.no